Wie zijn wij


 



Bij Dearbourne Art Studio, gelegen in het hart van de stad, geloven we dat kunst niet alleen een expressie van schoonheid is, maar ook een middel tot zelfexpressie, ontdekking en groei. Met een passie voor tekenen en schilderkunst, bieden we een inspirerende omgeving waarin kunstenaars van alle niveaus hun vaardigheden kunnen ontwikkelen en hun creatieve horizon kunnen verbreden.

 

Onze studio is een bruisende gemeenschap van kunstenaars, zowel beginners als gevorderden, die zich verzamelen om te leren, te creëren en elkaar te inspireren. Of je nu een ervaren schilder bent die zijn techniek wil verfijnen, een nieuweling die net begint te verkennen of gewoon op zoek bent naar een creatieve uitlaatklep, bij Dearbourne Art Studio vind je wat je zoekt.

Lessen en Workshops:

Onze ervaren en gepassioneerde instructeurs staan klaar om je te begeleiden op je artistieke reis. Met een verscheidenheid aan lessen en workshops, variërend van basistechnieken tot geavanceerde concepten, is er voor elk wat wils. Of je nu de voorkeur geeft aan potloodtekenen, aquarel, olieverf of alles daartussenin, we bieden een uitgebreid programma dat je helpt je vaardigheden te verbeteren en je artistieke stem te vinden.

Verkoop van Kunstwerken:

Naast het aanbieden van lessen en workshops, fungeert Dearbourne Art Studio ook als een galerijruimte waar onze getalenteerde kunstenaars hun werk kunnen tentoonstellen en verkopen. Van levendige landschappen tot abstracte composities, onze collectie omvat een diverse reeks stijlen en onderwerpen. Of je nu op zoek bent naar een statement-stuk voor je huis of een uniek cadeau voor een geliefde, je vindt het hier in onze galerij.

Gemeenschap en Samenwerking:

Bij Dearbourne Art Studio geloven we in de kracht van gemeenschap en samenwerking. We organiseren regelmatig evenementen, zoals artistieke bijeenkomsten, tentoonstellingen en open studio-dagen, om onze kunstenaars samen te brengen en hen de mogelijkheid te bieden om van elkaar te leren en te groeien. Bovendien streven we ernaar om samen te werken met lokale organisaties en scholen om kunst toegankelijk te maken voor een breder publiek en de volgende generatie kunstenaars te inspireren.

Bij Dearbourne Art Studio streven we ernaar om een ​​inspirerende en ondersteunende omgeving te creëren waarin creativiteit tot leven komt. Of je nu komt om te leren, te creëren of gewoon te genieten van de schoonheid van kunst, we heten je van harte welkom in onze studio. Kom langs, doe mee en laat je inspireren door de eindeloze mogelijkheden van kunst.

 BENIEUWD WAT WIJ VOOR U KUNNEN DOEN?


06-49665770


 WIJ ZIJN BEREIKBAAR VAN MAANDAG T/M ZATERDAG


 09.00 - 17.00 uur